FAQ

LEVERANS OCH RETUR

Hur mycket kostar frakten?

Sverige: 59 SEK (Över 500:- GRATIS)

Europa: 149 SEK 

Övriga Världen: 180 SEK 

Hur lång tid tar det för min order att komma fram?

Sverige: 3 - 6 working days 

Europa: 6 – 10 working days

Min order är försenad eller försvunnen, vad gör jag?

NOTERA! Vi tar INTE ansvar för borttappade paket och avskriver oss allt ansvar för detta. Vi kan hjälpa till med att göra en reklamation hos PostNord. Vi tar inte heller ansvar för försenade ordrar då detta är bortom vår kontroll.

Kan jag skicka tillbaka varor?

Ja, du som kund har rätt till 14 dagars ångerrätt, det är du som kund som står för returfrakt som kostar 49:- och varan ska komma tillbaka till oss hel, ren och gärna i originalförpackning. Om du vill göra en retur mailar du oss på hello@whatgoesaround.se så hjälper vi dig där.

VINTAGE

Vintage är kläder med historia därför kan små skavanker och skador förekomma på plaggen. Ha detta i åtanke när du beställer från oss.
På produktsidorna finns stjärnor som hjälper dig ta reda på skicket på kläderna:

⭑ - Top of the line!
⭑ - Fint skick, inga anmärkningar
⭑ - Det kan finnas en skada eller skavank
⭑ - Det finns en större skada (som vi alltid visar på bild)
⭑ - Vi skulle aldrig sälja något som bara har en stjärna!

GDPR

Genom att handla hos WGA accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund. WGA är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev.